Nellie & Thale

Kontakta oss

Vill du boka en föreläsning eller workshop? Eller komma i kontakt med oss av någon annan anledning. Hör av dig till oss på hej@fokuskvinna.se

Vi tycker det är dags att förändra hur vi kvinnor ser på oss själva.

Kvinnor

Vi är två kvinnor mitt i livet som delar samma dröm, att hjälpa kvinnor ta mer hänsyn till sig själva. Vi vill stötta de kvinnor som har en önskan att bli bättre på att prioritera sitt eget välmående och skapa ett mer hållbart liv.

Thale Myhren

Thale är utbildad osteopat och fysioterapeut med mer än 15 års erfarenhet i branschen. Hon är  specialiserad inom kvinnohälsa och hennes vardag består i att behandla och vägleda kvinnor i alla åldrar.

Under hennes karriär har hon jobbat med allt från elitidrottare och baby/barn till seniorer både inom privat och offentlig sektor. 

Thale arbetar som osteopat här:
Lund Osteopati
Elite fysioterapi osteopati & træning

Nellie Rolf

Nellie är certifierad yogalärare i flera olika yogastilar. Hon har sin grund inom gruppträning men har under de senaste åren helt fokuserat på yoga och hur det kan hjälpa människor till att bli starkare både fysiskt och mentalt.

Nellie har varit yogalärare i mer än 10 år och har under denna tid själv utforskat yogans kraft och de positiva effekter som yogapraktiken medför.

Mer om Nellie

Vi är inte ensamma

Idén till Fokus kvinna växte fram genom spontana samtal över häcken, om barn som inte lyssnar, ogräs som tar över, hus som behöver underhåll, träning som aldrig blir av… hur får en egentligen ihop livet? Vad är det som är viktigt? På riktigt. 

För vi är inte ensamma. I våra arbeten möter vi oerhört många kvinnor som har precis samma utmaning, att få tiden att räcka till. Men tiden är inte problemet. Alla har lika många timmar på dygnet. Tiden är det mest jämlika vi har.

Oftast är det de fysiska symptomen som märks först. Smärta, stelhet, trötthet, oro och ångest, huvudvärk, spända axlar och nacke etc. Det är även de fysiska besvären som är den vanligaste anledningen till att vi möter dessa kvinnor.

Mönstret vi ser är att det egentligen handlar om att skapa medvetenhet om sig själv och sina behov. Att det finns en längtan efter att sakta ner och ta mer hänsyn till sig själv. Att kunna sänka axlarna, ta ett andetag och släppa på alla krav och måsten. Visst låter det underbart?!?

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.